AVSLAG LEDER TILL NY ANSÖKAN I AUGUSTI

Finspång 12 juli:
Länsstyrelsen avslog vår ansökan för fiberbyggnationen då det inte fanns tillräckligt med pengar att söka 2019. De rekommenderar oss istället att skicka in en ny ansökan med kommunen indelad i mindre områden utifrån var det finns mest intresse för fiber. Med en sådan uppdelning ökar vår chans att ta del av de pengar som finns att söka!

Ny ansökan på gång
I vår nya ansökan delar vi således in kommunen i områden utifrån de intresseanmälningar vi får in, då det ger störst chans till bidrag. Vi skickar in den nya ansökan vecka 33 – därför är det nu extra viktigt att du skickar in din intresseanmälan senast vecka 32 (11 augusti).

Klicka HÄR för att komma till intresseanmälan.

Vi behöver din hjälp att nå ut!
Vi söker dig som kan tänka dig att vara lokal ambassadör för Finspång Fiber. Ett bra exempel är Agneta på Boka vägförening som lyckades värva tjugo personer i sitt område på bara en vecka, genom att prata med sina grannar om hur viktigt det är att få bredband för en fungerande digital landsbygd.

Ingen kan göra allt men alla kan gör något. Det enda du behöver göra är att prata med dina grannar, berätta om fördelarna med bredband och få fler att anmäla intresse, intresseanmälan är inte bindande på något sätt, men ökar chanserna avsevärt till bidrag från Länsstyrelsen. Har ni tidigare skickat in intresseanmälan behöver ni inte göra det igen.

Under semesterveckorna har vi tyvärr inte samma möjlighet att svara på frågor. Status idag är att vi har 563 hushåll och 164 fritidshus som har anmält intresse av totalt 2754 adresser. Saknar vi dig? Anmäl ditt intresse nu!